Fusilli met venkel en courgette

De fusilli in dit recept zijn gemaakt van doperwtenmeel. Een alternatief als je koolhydraatarm of glutenvrij wilt eten. Ik vind het wel een beetje melig […]
Vera
/ Add Comment

Bloemkool-couscoussalade

Bloemkool is een koolsoort met veel variatiemogelijkheden. Tegenwoordig maken veel mensen er dan rijst of zoiets van, maar dat snap ik niet zo goed. Want […]
Vera
/ Add Comment

Zoete aardappelsoep met paprika

Het leukste aan koken vind ik dingen combineren. Kijken wat ik kan maken met bepaalde ingrediënten of dingen die over zijn van een andere maaltijd. […]
Vera
/ Add Comment

Saté van kippendij

Deze saté is heerlijk mals en makkelijk te bereiden. Tegenwoordig gebruik ik het liefst kippendij. Dat heeft meer vet en dat maakt het vlees malser. […]
Vera
/ Add Comment

Kokospap

Hou je ook zo van kokos? Probeer dan eens deze ontbijtpap van kokosmeel. Deze pap is voedzaam en vullend. Je maakt deze plantaardige pap binnen […]
Vera
/ Add Comment

Kabeljauwpakketje met paksoi

Kabeljauw bereid als pakketje in de oven. Het is net een soort cadeautje op je bord, dat pakketje van aluminiumfolie. Bovendien is dit ook nog […]
Vera
/ Add Comment

Plantaardige curry met linzen

Hoewel ik niet 100% vegan ben, is plantaardig eten voor mij een bewuste keuze. Ik vind het een naar idee dat dieren worden gefokt omdat […]
Vera
/ Add Comment

Sinaasappelkokoscake

Kokosmeel vind ik heerlijk, maar kan zorgen voor een wat drogere cake. Dus heb ik wat geëxperimenteerd met andere ingrediënten en het resultaat is deze […]
Vera
/ Add Comment

Poké bowl

Makkelijk om te maken is deze poké bowl. Het hoeft niet eens in een schaal (vind ik ) maar kan ook in een bak zodat […]
Vera
/ Add Comment

Lauwwarme couscoussalade

Couscous smaakt heerlijk bij allerlei gerechten. Ook in salades kan je er eindeloos mee variëren. Ik maakt ermee deze lauwwarme salade. Deze kan als vegetarische, […]
Vera
/ Add Comment

Tomaten-rode linzensoep

Deze soep krijgt een Thaise twist door het gebruik van Thaise curry pasta. Ik gebruik deze curry's graag als ik kook en ze zijn verkrijgbaar […]
Vera
/ Add Comment

Boekweitbrood met limoen

Dit boekweitbrood is makkelijk te maken en vrij van kunstmatige toevoegingen, gist, gluten en volledig plantaardig. Wat heb je nodig voor dit boekweitbrood? 200 gram boekweitvlokken  […]
Vera
/ Add Comment