Boekweitbrood met limoen

Dit boekweitbrood is makkelijk te maken en vrij van kunstmatige toevoegingen, gist, gluten en volledig plantaardig. Wat heb je nodig voor dit boekweitbrood? 200 gram boekweitvlokken  […]
Vera
/ Add Comment

Worteltaart

Deze worteltaart is eigenlijk een soort cake. Ik maak deze in een grote springvorm. Liefst zou ik er nog eens een laag van kokosroom bovenop […]
Vera
/ Add Comment

Mug cake 3 variaties

Erg lekker als ontbijt en makkelijk om te maken zijn mug cakes. Je kunt ze zowel in de oven als magnetron maken en hieronder vind je […]
Vera
/ Add Comment

Bakkeljauw

Bakkeljauw is gedroogde gezouten vis. Ik zoek nog een manier om dat zelf te maken maar je kunt het ook ingevroren kopen. Dan is het […]
Vera
/ Add Comment

Chia-lijnzaad pudding

Dit ontbijt kan je al de avond van tevoren klaar maken. Zet het een nachtje in de koelkast. Je hoeft dan alleen nog wat fruit […]
Vera
/ Add Comment

Fruit ijsjes

Zelf ijsjes maken van fruit is makkelijk en je kunt lekker variëren met allerlei verschillende soorten fruit. Hieronder het recept voor twee varianten van zelfgemaakte […]
Vera
/ Add Comment

Hartige Italiaanse taart

Deze hartige taart bevat een heerlijke combinatie van zoete aardappel, paprika, tomaatjes, pijnboompitten. Vanwege de Italiaanse kruiden en Italiaanse kaas noem ik het een Italiaanse […]
Vera
/ Add Comment

Plantaardige asperges

Asperges zijn één van de laatste echte seizoensgroente van Nederland. Het seizoen start officieel begin april en eindigt eind juni. Verse asperges kan je 1-3 dagen bewaren, […]
Vera
/ Add Comment

Cottage cheese cake

Sommige recepten ontstaan spontaan of omdat een ander recept niet goed lukt. Ik wilde eigenlijk cloud bread maken maar de schaal was nog wat vettig […]
Vera
/ Add Comment

Kokos-citroencake

Bananenbrood of cake maak ik bijna wekelijks en in oneindig veel variaties. Deze kokos-citroencake is in ieder geval voor herhaling vatbaar. Wat heb je nodig voor […]
Vera
/ Add Comment