Kokos fudge

Posted · Add Comment

Dit is echt heel lekker, vind ik en makkelijk te maken.

  • Neem 100 gram Santen (kokosblok)
  • Doe daar 50 gram kokosolie bij en smelt dit. Dit kan au bain marie, maar ook in de magnetron.
  • Roer 1 eetlepel goji bessen, 1 eetlepel geraspte kokos, 1 eetlepel dadels in stukjes en 1 eetlepel zonnebloempitten door dit mengsel
  • Andere noten, pitten, zaden, zuidvruchten en vers fruit kan uiteraard ook.
  • Voeg een eetlepel honing toe voor wat meer zoete fudge
  • Doe bakpapier in een platte schaal
  • Schep daar het mengsel bovenop en zorg dat dit er als een egale laag in ligt
  • Zet dit vervolgens minimaal een uur in de vriezer
  • Haal dan de fudge uit de vriezer en snijd in stukken
  • Je kunt dit nog een aantal dagen in de koelkast bewaren of alles meteen opeten