Kokoskoek

Weer eens een cake gebakken en met witte bonen. Deze keer met kokos en witte chocola. Wat heb je nodig voor deze kokoskoek? 250 gram witte […]
Vera
/ Add Comment

Speculaascake van witte bonen

Pas kreeg ik een tip over cakes bakken met bonen. Zo maakte ik eerder al deze chocoladecake met zwarte bonen. Ook deze variant met speculaaskruiden en […]
Vera
/ Add Comment

Venkel courgette kokostaart

Een lekkere hartige taart die je helemaal zelf maakt, zowel bodem als vulling/ topping. Wat heb je nodig voor deze hartige taart? Benodigdheden voor bodem: 75 gram […]
Vera
/ Add Comment

Spinazie-zoeteaardappeltaart

Heerlijke hartige taart met een bodem van zoete aardappel. Met deze bodem kan je ook andere hartige taarten maken, zoals deze Hartige zoete aardappel taart […]
Vera
/ Add Comment

Plantaardige curry met linzen

Hoewel ik niet 100% vegan ben, is plantaardig eten voor mij een bewuste keuze. Ik vind het een naar idee dat dieren worden gefokt omdat […]
Vera
/ Add Comment

Chocoladecake met zwarte bonen

Koken en bakken is voor mij combineren. Combineren van dingen die ik hoor, waarover ik lees, smaken waarvan ik denk dat die goed samengaan. Meestal […]
Vera
/ Add Comment

Cranberrysaus

Internet staat vol met recepten van cranberrysaus. Aangezien ik deze variant erg lekker vind, dacht ik "ik plaats er ook nog een recept bij." Het […]
Vera
/ Add Comment

Springrolls met kip en pindasaus

Deze springrolls zijn echt mijn favoriet op dit moment. Vooral de combinatie van pittig, zoet en pinda maken deze springrolls erg smakelijk en bovendien zijn […]
Vera
/ Add Comment

Fusilli met venkel en courgette

De fusilli in dit recept zijn gemaakt van doperwtenmeel. Een alternatief als je koolhydraatarm of glutenvrij wilt eten. Ik vind het wel een beetje melig […]
Vera
/ Add Comment